tirsdag den 27. juli 2010

fortsat,..



Et fint lille billede fra haverundvisning..

Og et billede af Jeppe til bords. For første gang i en høj stol. Det gik rigtig fint med ekstra støtte. Men efter 7 min var det ikke sjovt længere..

Hos farmor og farfar..





Fra lørdag til mandag var vi på Bjalderbækvej. Mest for at fejre farfars 65 års fødselsdag, men også bare for at hygge med familien.
Farfar, kusine Eja og Jeppe.
Onkel Bo og fætter Kasper spiller mikado.
Søde farmor og Jeppe
På haverundvisning..

Nyt inventar..


Ja.. vi er endelig blevet færdige med at optimere det lille hjem for nu. Bordet og stolene og malet og den nye fladskærm instaleret. Og det skal i da lige se:)

onsdag den 21. juli 2010

Jeppe på besøg i Virum og omegn..






Vi er netop hjemvendt efter første tur til hovedstaden efter Jeppe kom til. Det fik rigtig fint og vi havde nogle gode dage.

Som i kan se havde Jeppe det som blommet i et æg og sugede til sig af opmærksomheden og alle de hænder, der kunne gramse på ham..

Vi var ude ved Furesøen, Jeppe var ikke med i vandet, men sad og nød synet af de badende og den fine udsigt (eller også hyggede han bare med sin lille nye rangle)

Far og søn hygger i gårdhaven -med den lille nye Rangle

mandag den 12. juli 2010

En dag i faderen og sønnens tegn..




Igår, søndag, var en stor sportsdag. Det betød at der var en stor etape i tour de france. Her ser i far og søn hypnotiseret af Leth, Ritter og Sørensens salige stemmer.

Senere på dagen var der den længe ventede VM finale. Far og søn drog i de sidste solskinstimer mod Rune, for at fejre og nyde den store kamp. Det gik godt, faderen hyggede sig, Spanien vandt og Jeppe spiste vandmelon til den store guldmedalje.

Første rigtige måltid




Det var med overraskende stor iver, at Jeppe kastede sig over den første faste føde. Menuen stod på risgrød og vi havde sikret os at Jeppe var veludhvilet og sulten. Det lykkes rigtig fint og selvom grøden endte ud over alle, så blev der faktisk også slugt en del.
Vi gentager succesen imorgen og de næste mange dage. En gang om dagen den første lille måned og derefter to gange om dagen. Hvis det velogmærke bliver ved at gå så godt:)

Sundhedsplejersken på besøg

.. og alt var bare helt fint. Jeppe er god til at stå op og til at løfte hovedet, når han ligger på maven. Hun syntes, at han så meget sund, rask og glad ud, med stor nysgerrighed og mod på udfordringer. Hun sagde også, at hun godt kunne forstå hvis han var en stor udfordring og at vi synes det var hårdt til tider. Men hun sagde, at hun synes vi gjorde det godt, og det var dejligt at få at vide.

Jeppe er i følge terminsdatoen idag præcis 4 mdr og er nu 70 cm lang og vejer 7,5 kg. Han vokser flot, men ikke med så hastige skridt, som tidligere. Det vil sige, at han snart rammer gennemnsnittet i vægt og længde.

Vi har også fået lov til at begynde på mod og grød lige så stille, hvis Jeppe har mod på det.

lørdag den 10. juli 2010

Så er vi næsten med..

Så er vi så småt i gang. - Med en del begynderfejl og roderi. Måske bliver det bedre på et tidspunkt. Men i hvertfald skulle vi tidsmæssigt være hvor vi er lige nu, og der vil løbende komme op dateringer og justeringer, så det bliver lidt pænere og mere overskueligt.

Hvis jeg havde husket det, havde der været et billede af far og søn, der igår var til C.V. Jørgensen koncert. Men jeg var ikke hurtig nok med kameraet.

Og hvis jeg ikke lige havde dummet mig, havde der også været billeder af flere bedsteforældre og mostre, fastre, onkler og tanter. Men jeg fik lige slettet nogle stykker i min ivrighed for at få dem flytte herover..

En lille ven




Jeppe har en ven.Det bilder moderen sig i hvert fald ind. Han hedder Otto og er en dag yngre end Jeppe og søn af min veninde Julia. De mødte hinanden første gang på barselsgangen og har siden set hinanden jævnligt. Her er vi i Botanisk have og nyder solen og sommeren.

I sommerhus ved Kalundborg..





Tue, Jeppe og jeg ankom fredag, Far og Jytte kom og var hos os lørdag til søndag og så havde vi en nat mere alene til mandag, inden vi tog hjemad mod Århus. En rigtig dejlig tur med sommervejr og Tour de France.. (Jeppe er helt vild med at se touren og er ikke til at distrahere, når hans far har tændt for det)

Mor og søn på tur..



På vej til lægen i det dejlige sommervejr sidst i Juni..

Og så var vi på Kreta..





Et meget lille udvalg af en rigtig dejlig tur midt i Juni.

Det første smil fanget af linsen..



Jeppe har på dette tidspunkt smilet i lang tid, men det har været svært at finde ud af om det var ubevidst eller bevidst. Men her er i hvertfald det aller første, som vi ku fange med kameraet. Jeppe er omkring 9 uger..

fredag den 9. juli 2010

3D scanning



Jeppe har her været 31 uger i min mave..

Jeppe 8 uger



Den lille familie er på tur i solen... Og Jeppe er dejlig.

Hjemme fra sygehuset den 1. uge



Det første bad..

Jeppe bliver født



Jeppe på sygehuset de aller førse timer..

Sent igang..

Nu er Jeppe 3 1/2 måned og måske burde denne side være startet allerede da Jeppe blev født. Det gør den ikke, men her følger lige nogle få billeder i kronologisk rækkefølge, så man kan se udviklingen fra d. 20/3 til nu..