søndag den 12. december 2010

Mere tænder..


Nu kigger to tænder frem og kan lige anes i han undermund. Det ser meget sødt ud, men vi tror nu stadig de har skylden for Jeppes jævnlige uro og utilfredshed.

Hvis i ser godt efter tror jeg godt i lige kan se dem..

Juleweekend..





I lørdags havde vi en rigtig julehyggedag. Vi var til julejazz i biografen Øst for Paradis. Jeppe sov de først 20 min af koncerten og var med de sidste 25. Det gik overraskende godt og det var sådan noget dejligt musik. Bagefter var vi hos Morten, Eva og deres datter Liv og lave julekonfekt og julehygge. Det var en rigtig god dag.

Vi fik ikke taget billeder af konfekten, men her er Jeppe til koncert, Tue med Liv og Eva og Morten.

torsdag den 9. december 2010

Se hvor vi hygger...

Det er altså en lidt lang video. Over 3 min. Men han er meget sød!!

mandag den 6. december 2010

En tur på landet..


Fra lørdag til søndag var vi hos min mor og Mogens på landet. Det var rigtig hyggeligt og Jeppe elsker den friske luft og alle dyrene - Især hundene!

Det ser ikke så kammeratligt ud som det er, men det tog lang tid at få begge til at sidde stille til et billede..

En tand og meget snot kigger frem,,


Jeppe har endelig fået en tand. Den har vi ventet længe på og nu titter den endelig frem i undermunden (hans venstre side). Han synes ikke at have været plaget af smerte og irritation, men har svært ved at sove for tiden. Om det er snotten, vuggestuen, børnehaven, tanden eller hvad der generer er svært at svare på. Men vi håber snart det går over, for nætterne bliver så frygtelige for os alle 3 med meget lidt søvn og gråd og frustration over det hele..

Vuggestue..



Nu har Jeppe været i vuggestue 4 dage og i dag var første dag han skulle sove der. Det gik rigtig godt! Vi ankom halv 10 da Jeppe vågnede fra sin morgenlur og jeg blev ringet på 13.30 da Jeppe vågnede fra sin (halvanden time lange!!!) lur. De synes han er så dygtig til at gå i vuggestue og nem at have der og det er virkelig dejligt.
Ugen ud afleverer jeg ham først efter sin morgenlur, men næste uge er det fra 8.30 - 14.30. Det bliver spændende!

Jeppe har selvfølgelig sin egen garderobe og der hænger et billede af ham på døren ind til rød stue.

Indtil i kommer med derop kan i lige få et lille glimt her.

onsdag den 1. december 2010

1. dec og første dag i vuggestuen..




Så kom den længe ventede dag.. Vi har snakket meget om den og tænkt meget på den.. Første dag i vuggestuen - Rød stue.
I dag skulle jeg være med hele tiden. Vi var der knap halvanden time og alt gik perfekt! Jeppe fik mad og blev skiftet af Pahn, en pædagogmedhjælper, var med ude i køkkenet og hente mad uden mig, og han var bare helt fint tilfreds.
På billederne, hvor Jeppe sidder på gulvet og leger, er han sammen med Abdul Karim - 1 år, Pahn - pædagogmedhjælper, Zainab på 2 år og Junis på lidt over 2. Det var rigtig hyggeligt og Zainab ville hele tiden kysse Jeppe.
Vi fik også mødt den anden pædagogmedhjælper Camilla, som virker rigtig sød og har styr på tingene.
Vi havde en rigtig god dag og i morgen tager vi derop igen til samme tid (9.30) og er der sammen. Så smutter jeg en times tid, kommmer tilbage og er sammen med ham der og så går vi igen. Fredag er jeg væk lidt længere tid - dog stadig uden han sover deroppe og så ser vi hvordan det går. De har mit nummer, så de kan ringe hvis han er alt for ked af det.
Jeg er positiv over det indtryk dagen i dag har efterladt mig, så det skal nok gå godt!