torsdag den 31. marts 2011

DE FØRSTE SKRIDT!

Jeppe har taget de første små skridt idag. Fra en pædagogmedhjælper og hen til mig. To rigtig reelle skridt og 3 hvor han lod sig falde mod mig. Han gentog det nogle gange og jeg fandt telefonen frem for at fange lidt af det på video. Det er ikke lykkes helt, men i skal ikke snyder for det, der er, alligevel. Vi er meget stolte herhjemme og kan slet ikke forstå vi har en søn, der er så stor!

tirsdag den 29. marts 2011

Most recent..



Igår var Jeppe og jeg ved lægen til 1-årsundersøgelsen. Alt så fint ud. Jeppe er 80 cm høj og vejer 11,5. Det er perfekt i forhold til hinanden og han ligger lidt over gennemsnittet i begge kategorier, som han altid har gjort. Jeppe skulle også vaccineres. 1 stik i begge lår. Han klarede det flot og græd først ved andet stik. Lægen sagde vi kunne forvente en reaktion af vaccinen, men vi bemærkede intet i nat - kun at han sov helt til 7.15 (!!!!). I vuggestuen fortalte de dog, at han havde været helt ved siden af sig selv og meget ked af det. Han kunne ikke sove så længe som han plejer, så hen på eftermiddagen blev han træt og faldt i søvn i barnevognen midt på legepladsen. Det betød Jeppe sov i den dybeste søvn, da vi hentede ham idag. Det er ikke tit, vi får lov at se på ham mens han sover. Han så så fredfyldt og dejlig ud. Det ville jeg lige dele med jer. Han vågnede efter 20 min. ved at jeg holdt ham i hånden. Siden har han været frisk og glad, og vi har sammen med Karl og hans søde forældre drukket en fredagsøl på en café tæt ved, hvor babyer og børn er velkomne. Her holder Karl og Jeppe i hånden og nød hinandens selskab under maden.
Vi håber alle i har det godt derude i det ganske land... og vi glæder os til at se jer alle igen!!

søndag den 20. marts 2011

Fødselsdagsweekend vol 2.


Så blev Jeppe 1 helt år. Vi fejrede ham med min familie igår og havde en virkelig dejlig og indbringende dag. Jeppe fik en gåvogn af mormor og mogens - med en mursten i og 2 stk bodyer. Af morfar fik han også en gåvogn, en traktor og en kalender med billeder fra hele det sidste år. Jytte gav et flot regnsæt, en kortærmet skjorte og en elefantbog med billeder af familien ,som man kan lege med. Tine og Kasper havde 2 bodyer med og en sjov larve til at lege med. Med posten kom en gave fra Lars med det fineste sæt tøj og den sødeste Abe fra min veninde i København, Kristine. Mogens børn havde købt den bedste babybold, som vi allerede har spillet meget med. Det var meget overvældende og Jeppe elsker hver og en af sine gaver.

Dagen idag startede med en morgenfødselsdagssang i sengen. Senere kom gaverne fra os. Vi havde købt en stor lastbil i træ og en vogn, som man kan sidde på og brueg fødderne til at kommefremad. Jeppe elsker alle lydene, lysene og knapperne, man kan trykke på. MEn det med at komme fremad øver vi os på. Vi har også gynget - ikke et hit, trænet med gåvognen udenfor, hvor der er plads, løbet en lang tur i det gode vejr, hygget og leget. - Vi har haft en virkelig dejlig dag. Tusind tak for alle gaverne. Og tak til alle, der har tænkt på os og tak til dem, som har hjulpet til med dagen igår og gjort hans fødselsdags weekender til noget særligt!

tirsdag den 15. marts 2011

Fødselsdagsweekend vol 1 + diverse






Sidste uge var en hård uge for alle. Jeppe havde feber eller var ked hele ugen. Her er et billede fra vuggestuen, hvor han rigtig trives - og spiser mad. (håret er fedtet pga aktion: arp-skal-væk-med-baby-olie)

I weekenden gik turen til Herning og Tues familie, hvor vi skulle fejre både Jeppe og Gerda. Jeppe var lidt mere pylret end sædvanligt, men var ellers glad. Det var rigtig dejligt at se alle og vi hyggede os hele dagen med dejlig mad, sjov med børn og voksne og gode gaver.

Jeppe fik 750 kr af Farmor og farfar, Sara Frank og børn og Bo. Han fik også 2 natdragter og en stor flot xylofon af Anja og Martin og børnene. Tusind tak. Vi er rigtig glade for gaverne.

Desværre var natten meget lidt sjov for Jeppe og resten af huset. Han vågnede med ondt i maven hver halve time fra kl 23 til kl 6 og var ikke til at trøste igen. Det tog hårdt på resourcerne, men søndag blev endnu en hyggelig dag først med morgenhygge med farfar, klipning hos farmor, leg med katten og søndagshygge hos Anja, Martin, børnene med Bo.

tirsdag den 8. marts 2011

Fastelavn..




Så blev det også fastelavn i vuggestuen og selvom vi overvejede hvordan vi kunne slippe uden om det mange gange, blev det alligevel til, at vi ikke syntes, at Jeppe skulle være uden for. Hans mor sad derfor og lagde blod, sved og tårer i en indianerhat. Den blev ganske fin, taget alt i betragtning. Oppe i vuggestuen syntes de også den var fin.. Men sagde dog at fastelavn altså var igår. (!!!!)
Nu ligger der en fin indianerhat i Jeppes kasse, som han ikke kan lide at have på..:)

mandag den 7. marts 2011

En dejlig weekend..

Så blev det igen mandag - ovenpå en dejlig weekend. Vi var hos mormor og Mogens lørdag, hvor vi hyggede med hunde, Mogens børn og dejlig mad. Vejret var fantastisk og Jeppe var så glad for at være et sted med sol, plads og selskab. Ved 18-tiden tog Tue og jeg Mogens' bil mod Århus, hvor vi skulle til fødselsdag, fordi Jeppe skulle passes på gården natten over. Vi havde en dejlig aften og nat med øl og sjov og kørte så tilbage til Kollemorten søndag formiddag til en Jeppe der havde hygget sig sådan. Desværre fik Jeppe igår - søndag aften - høj feber, 39,5, og har idag været syg og sløj. Vi håber det snart går over. På billederne er Jesper og Jeppe ved reolen i solen, to hunde Lene og Jeppe, Tue, Skipper og Jeppe - på vej ud over stepperne,og en tegning. Tegningen er lavet idag, mandag, af Jeppe og jeg. Det har taget lang tid, for først synes Jeppe bare at farveblyanterne var til at slå med - og kaste med, først senere kunne jeg holde blyanten på papiret og Jeppe bevæge min hånd. Sikke et fint kunstværk - er det ikke fint?:) (desværre rev han det istykker inden jeg nåede at fjerne det... ) PÅ videoen kan man se Jeppes yndlingsbeskæftigelse hos mormor: At gå og gå og gå og gå...