torsdag den 20. oktober 2011

Som lovet..














Som lovet sidst kommer her diverse billeder fra den tid, hvor jeg ikke har fået opdateret herinde, som jeg gerne ville.

Der er både fra da vi var i legoland med kusinerne (og deres forældre) fra da vi var i dyrehaven i Århus i sommer, fra da farfar og farmor var på sygebesøg, fra da Jeppe kørte Traktor med mormor, fra da han lige fik sine nye mange biler, fra da vi lavede en jorden-er-giftig-bane med bøger, fra da vi i søndags var på Bones, fra da Jeppe ofrede alt for at være tæt på en fremmed pige med flot krøllet hår, fra da vi var i det flot farverigt telt i musikugen og ellers bare lidt smil.

Så føles det næsten som om i/jeg er med igen.

Ellers går det godt her. Når jeg ikke har ferie kæmper vi med næb og klør for at få det hele til at hænge sammen og være en god familie. Det lykkes heldigvis for det meste. Men jeg må indrømme at jeg, uden denne denne ferie, ikke ved hvad jeg ville have gjort af mig selv.

Jeppe er så glad - for det meste! Han er ved at have vænnet sig til det nye liv og anderledes dage, hvor vii tit overlapper hinanden. Men han er så dygtig til så mange ting. Han hjælper med at dække bord, elsker at smide ting i skraldespanden (gragra, som han siger) hanter hagesmækker og lægger gamle til tørre, peger på bleen, når der er noget ubehageligt i, kysser og snakker i et væk. Hver dag siger han noget nyt - det er helt vildt!

Har i det godt? Det håber vi? Efterårstanker herfra...