mandag den 28. maj 2012

Når tingene ikke går som forventet...






















.. Må man finde på noget andet. Det har vi gjort i den sidste tid, hvor Jeppe har haft benet i gips og været en smule handicappet. Han fik det på fredag for 10 dage siden og skulle i starten bæres rundt til alt. Det giver jo nogle udfordringer i forhold til børnevenlige aktiviteter, men det er nu alligevel gået ret godt:)

På billederne kan man se, at vi blandt andet har været oppe i regnbuen på Aros, fodret dyrene i dyrehaven, købt et nyt, stort, lege-p-hus og leget både ude og inde og hørt musik i ørerne.

Denne pinse er heller ikke forløbet som forventet, fordi bilen skulle til Mekaniker-Anders i Vejle, som så ville låne os hans lille bil. På vejen hjem tanker Tue og bilen går i stå på vejen kort efter. Tue har fyldt benzin på og der skulle have været diesel på. Shit. Alle planer bliver ændret og Anders får hentet en autovogn og hentet sin lille bil, som så skal på værksted. I mellemtiden pakker Jeppe og jeg sammen i Århus for at tage bus og tig til Vejle, for at redde far fra kedsomhed og fortvivlelse. I Vejle får Jeppe sig en lille lur og vi spiser en dejlig brunch på Onkel A, mens vi nyder vejret og grubler over omkostningerne til denne lille uheldighed. 
Bagefter tager vi til mormor og Mogens og hygger i haven med klemmer og kage. Den følgende dag tager vi til Rørbæk sø og går en dejlig, dejlig tur.
Aftenen igår sluttede af med, at vi smurte lækre sandwiches og cykede til lystbådhavnen. Det var helt forrygende at sidde og spise med den udsigt lige i solen. Fordelen ved et brækket ben på en 2-årig er jo også, at man  ved, hvor man har ham i sådanne situationer:) På vejen hjem stoppede vi ved Paradis og delte en is. 

På trods af et brækket ben, nogle timers krise og en bil, der ikke er blevet repareret, har vi haft en virkelig dejlig forlænget weekend. Har I også det?

Ellers går meget af tiden med at tænke på flytning, nydning af Århus og vejret, eksamensforberedelser for mig og Jeppe, der ofte er i et mode, hvor han hele tiden fortæller os, hvad vi ikke må. "Mor, ikke ud på vejen, mor", "Mor, ikke drikke hele, mor", "Mor, ikke køre ind lastbilerne, mor", "Mor, ikke spise Jeppes havregrød, mor" Og så videre. Drengen snakker som et vandfald og bliver ved, til han får den helt rigtige feedback. Det er sjovt, lidt anstrengende og meget sødt. 

Vi håber snart vi ses:) Hav det dejligt!

onsdag den 9. maj 2012

Der sker så meget.. Både stort og småt..








Der sker så meget for tiden. Både af det store og det mindre. Fx har Jeppe været på potten først gang for nogle uger siden, hvor der oven i købet blev tisset samtidig. Vi er meget stolte. 

Det har også været næsten sommer. Vi har spist ude på trappen i aftensolen. Dejligt. Vi har også grillet med Helle, Karl og Christian. Det har vi glædet os til hele vinteren. Og drengene er så glade for hinanden og hygger sig gevaldigt! 

Så har vi også lige skrevet under på et hus - i Horsens. Det er ret vildt! Vi mangler at skrive under på lånedokumenterne, men så skulle det være på plads. Vi er meget glade for vores kommende lille rækkehus på Cikorievej og glæder os til et liv tæt ved jorden og med mere tid. Men det bliver også meget svært at sige farvel til en hverdag i Århus. Både legekammerater, venner, bekendte, kollegaer, vuggestuen, økonomisk frihed, bylivet og så videre. Men vi ved, at det er det rigtige valg for os nu. 

Tue og Jeppe havde et uheld i søndags, hvor de havde et fald fra en svævebane. Vi blev alle meget forskrækkede og fik både Tue og Jeppe tjekket på skadestuen, men heldigvis slap Jeppe helt og Tue med en øm ryg. 

Ellers går det godt! Vi nyder det lunere vejr, selvom det snyder os nogle gange! Jeppe er en hidsigprop, men også helt fantastisk. Se fx bare denne video. Som I kan høre, har vi nu pludselig en søn, der kan tælle. Lidt. VILDT.  Det var alt for nu.

Vi glæder os til at I alle kommer og besøger os i rækkehuset og griller med os!

Hav det dejligt:)