fredag den 24. juni 2011

Dyreskue, hylder og cupcakes







I weekenden var vi til dyreskue i Horsens sammen med mormor og Mogens. Det var en hyggelig dag med maaange forskellige dyr i alle størrelser og en masse at kigge på og lege med Skyerne var en smule truende, men det holdt lige tørt mens vi var der.

Tirsdag kom Lars og hjalp mig med at sætte hylder op, så der kan blive plads til bøger, som vi gerne vil flytte fra Jeppes værelse, så det kan blive lidt mere hyggeligt. Vi mødte nogle udfordringer undervejs, men klarede det og nu er der plads. Det ser godt ud og Jeppes værelse er nu blevet hyggeligt. Endelig!

Onsdag da Tue var kommet hjem fra Kbh var jeg til cupcakeworkshop hos men veninde Julia. Det blev nogle rigtig flotte kager, som jeg endte med at blive mere imponeret over end forventet. Kig på hendes hjemmeside: cupcakefabrikken.blogspot.com

Det er mine kager der hvor der er en hvid rose.

fredag den 17. juni 2011

Sommerferien er begyndt!





Igår blev Tue færdig som fysioterapeut, efter at have fået 7 for sit BA projekt og forsvar. Det betød vi fejrede hele dagen! Først spiste Tue og jeg frokost, så tog vi i vuggestuen til sommerfest med kage, hestetur og teater. Derefter fik vi dejligt besøg af farmor og farfar, hvor vi spiste jordbærtærte, drak Asti, fik gaver og legede på lejeplads. Efter Jeppe var puttet havde jeg som overraskelse inviteret en flok af Tues venner, der kom med hjemmebagt pizza og drikkevarer. Det var sådan en dejlig aften og Tue siger han har haft den bedste dag længe. Idag meldte trætheden sig for alvor, men der blev alligevel hygget og plasket med vand, som Jeppe elsker.

onsdag den 15. juni 2011

Det er længe siden...



og meget er der sket siden sidst! Af de større ting kan bla nævnes at:

1: Vi har fået bil. (VW Passat, 4-dørs, 1,8 fra 99) ¨
2: Jeg er blevet lærer (med ikke så imponerende karakterer, men heldigvis med bestået og job)
3: Vi har fået lille Merle i familien (født farsdag, 3. pige i Lychegaard Christoffersen-familien)
4: Jeppe har lært at gå og kravle op ad mange ting
5: Jeppe kan sige "(h)eei" (hej) og "(t)aaag" (tak)


Det går rigtig godt herhjemme. Det har været noget presset mens vi begge har læst til eksamen. Men nu hvor jeg er færdig og Tue færdig imorgen - hvis alt går vel - så er der mere ro på. Det glæder vi os meget til! Det betyder vi kan begynde bl.a. at se frem mod lidt mere overskud, afslappet samvær, sommerhustur med venner og i Juli Gardasøen.

Billeder er der desvæære ikke så mange af denne gang, så jeg må skuffe jer. Men nu er i opdaterede i store træk, så nu kommer der snart billeder af de mindre træk. :)