torsdag den 22. marts 2012

Oldies - but goldies og fødselsdag:













Så blev Jeppe to år og han er blevet fejret mange gange:

Først morgenmad med morfar og Jytte lørdag morgen før hans fødselsdag. Her fik han ikeas legekøkken, et æggeur, gryder, pander, legemad og en lille fin rød scooter.

Dernæst lørdag eftermiddag på Bjalderbækvej med farmor, farfar, Faster Sara + børn, Anja og Martin + børn, Faster Ida og Moster Dorthe. Det var en festlig dag med dejlig mad og mange gaver. Jeppe fik en sej løbecykel af farmor, farfar, Sara, Frank og Bo. Af Moster Dorthe fik han to flotte røde stole og to bøger. Af Anja, Martin og Ida fik han en stor dublo politibil med tilbehør.

På dagen fik Jeppe om morgenen et morgenbord med "manche" overalt og det dejligt brev af Jytte med mange flag. I vuggestuen havde Jeppe chokoladeboller med og det blev sunget sang. Hjemme igen lavede vi et stort gavebord med Mormor og Mogens, som kom på besøg. Af dem fik han en fodbold med kegler til, hånddukker, puslespil og penge til tøj. Min søde Kristine havde sendt et brev med mange fiine "garner" (stjerner) og flag og et fint værktøjsbælte med værktøj. Af os fik Jeppe en værktøjskasse og en mor + baby panda.

Som I kan høre har der ikke manglet noget af opmærksomhed, fest eller gaver. Tusind tak for det. Og søde Lars Mortensen har endda sendt en pakke, som ligger og venter på posthuset.

Ellers er der lige lidt billeder af Jeppe til rytmik, når Jeppe laver "guus" juice med far (Det elsker han), fra dagen, fra sjov i haven med farfar i weekenden, af gaverne, af Jeppe lige her til morgen, mor og far i Paris og af Jeppe og Karl, som ser Oman (post) Per

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for kigget. Send mig gerne en kommentar.. - Det er så hyggeligt!