onsdag den 9. maj 2012

Der sker så meget.. Både stort og småt..








Der sker så meget for tiden. Både af det store og det mindre. Fx har Jeppe været på potten først gang for nogle uger siden, hvor der oven i købet blev tisset samtidig. Vi er meget stolte. 

Det har også været næsten sommer. Vi har spist ude på trappen i aftensolen. Dejligt. Vi har også grillet med Helle, Karl og Christian. Det har vi glædet os til hele vinteren. Og drengene er så glade for hinanden og hygger sig gevaldigt! 

Så har vi også lige skrevet under på et hus - i Horsens. Det er ret vildt! Vi mangler at skrive under på lånedokumenterne, men så skulle det være på plads. Vi er meget glade for vores kommende lille rækkehus på Cikorievej og glæder os til et liv tæt ved jorden og med mere tid. Men det bliver også meget svært at sige farvel til en hverdag i Århus. Både legekammerater, venner, bekendte, kollegaer, vuggestuen, økonomisk frihed, bylivet og så videre. Men vi ved, at det er det rigtige valg for os nu. 

Tue og Jeppe havde et uheld i søndags, hvor de havde et fald fra en svævebane. Vi blev alle meget forskrækkede og fik både Tue og Jeppe tjekket på skadestuen, men heldigvis slap Jeppe helt og Tue med en øm ryg. 

Ellers går det godt! Vi nyder det lunere vejr, selvom det snyder os nogle gange! Jeppe er en hidsigprop, men også helt fantastisk. Se fx bare denne video. Som I kan høre, har vi nu pludselig en søn, der kan tælle. Lidt. VILDT.  Det var alt for nu.

Vi glæder os til at I alle kommer og besøger os i rækkehuset og griller med os!

Hav det dejligt:)

2 kommentarer:

  1. Sikke en skøn video!

    Det var vel ikke fars svævebane I faldt ned fra? Håber Tue er ok igen ...

    Vi glæder os også til at grille med jer i Horsens :D

    SvarSlet
  2. Spændende at se de to små venner sammen. Nu har vi så ikke bare hørt om Karl men også set ham. Og rigtig sød video med grin og tælle til rigtig mange.... Og sygehusbilledet ... uha .... godt at det gik så godt, at det bare var en øm ryg. Til lykke med det hele...
    Kh os.

    SvarSlet

Tak for kigget. Send mig gerne en kommentar.. - Det er så hyggeligt!