søndag den 2. januar 2011

Så kom vi over Jeppes første jul og nytår..






Vi har haft et stramt program i år, men det har været en rigtig dejlig jul, hvor vi har set en masse dejlige mennesker.

Lillejuleaften var vi her med Mormor og Mogens, Morfar og Jytte, Moster Tine og Onkel Kasper. Vi spiste risengrød, spillede pakkespil og hyggede med juleguf. Det var en god aften, men Jeppe gik i seng som han plejede, så han fik kun en smule af aftenen med.

Juleaftensdag tog vi toget til Herning, hvor vi fejrede jul med Farmor, Farfar, Onkel Bo, Faster Ida, Kusinerne Celie og Lærke og deres forældre - og den lille baby i maven. Det var en dejlig dag og aften, men Jeppe holdt kun lige til anden kom på bordet, så gik han om kuld. Men vi havde en rigtig dejlig, hyggelig og indbringende aften!

1. juledag stod den på julefrokost i Kolding hos Tove og Jannik - Jyttes søster og hendes mand, sammen med Morfar, Jytte, Tine, Kasper, Bjane og Dorthe og deres børn Mads og Signe - det er Jyttes bror og hans søde familie. Jeppe var lidt sur, ked og træt i bilen derned, men efter en god lur, var han klar igen. Det var en rigtig god dag, med søde mennesker og dejlig mad.

2. juledag var vi igen i Herning, hvor faster Sara og onkel Frank og deres børn var stødt til. Vi fik en masse lækker mad, hyggede og legede med børn og voksne og pakkede flere gaver op.

D. 27. var dagen for hjemtransport mod Århus og Farfar var så sød at køre os hjem i Anja og Martins bil. Bilen var proppet til randen med sager og pakker. Alligevel havde vi glemt en stor gavepose - til stor frustration for alle.

D. 28. var dagen for Ikea med Mormor og Mogens og vi fik erhvervet os længe ønskede cd reoler og en uldplaid til sofaen. Derefter kom Farmor med Lærke og Celie (for at aflevere de glemte pakker) og så gik dagen med kælkning i Botanisk have, vafler (og et mislykkedes forsøg på at hænge reolerne op).

De næste par dage stod den på indkøb, bytning af gaver og ophængning af Ikeating indtil vi d. 31. skulle mod Koldiong for at holde nytår hos Mads og Louise sammen med Joan, Danni og Ella. Det blev en hyggelig aften med aaaalt for meget god mad, sjov, champagne og pølser - og en sød og helt eksemplarisk Jeppe, der sov igennem alle nytårsbragene lige til kl 7 om morgenen.

Imorgen begynder det virkelig liv igen, hvor jeg for alvor skal starte på studiet med idræt og tysk, Tue skal læse til eksamen og Jeppe skal i vuggestue, som vi håber kommer til at gå lige så godt som det har gjort hidtil.

Det var været en noget travl jul, men vi har nydt den meget og er meget glad for at have set så mange mennesker og fået sat Ikeating op:) Og tusind tak for gaver både til Jeppe og os. Det var overvældende!

Det har ikke været mig, der har taget så mange billeder i år, så derfor er der kun nogle få udvalgte fra nogle af dagene beskrevet ovenover.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for kigget. Send mig gerne en kommentar.. - Det er så hyggeligt!