mandag den 28. februar 2011

Lørdag..


Lørdag begav vi os på en længere cykletur. Vi ville i svømmehallen. Og den svømmehal, der havde åbent lørdag eftermiddag, var den i Lyseng - knap 8 km herfra. Vi pakkede vores ting og drog afsted på cyklerne (det skal lige siges, at det gik opad hele vejen derud). Vi var så heldige at få et familieomklædningsrum - det letter tingene en del, at man kan hjælpes ad, og at Jeppe synes svømmehallen var hyggelig.
Desværre skulle det vise sig, at vi ikke havde fået pakket ordentligt. I vores forsøg på at pakke let, så det ikke blev så tungt opad, havde vi glemt en ekstra ble til Jeppe og glemt ekstra tøj - just in case.
Det besød vi måtte købe en svømmeble, så han ikke skulle have den våde tisseble på igen. Desuden blev hans trøje våd, så han kun havde en kortærmetundertrøje på. Det betød vi måtte give ham Tues trøje på, for at han kunne holde varmen de 8 km nedad bakke på cyklen. Her kan i se, hvor opgivende han ser ud over forældrenes manglende pakkekompetencer.. Men dog fantastisk sød alligevel:)

1 kommentar:

  1. I er nogen dejlige forældre!! Kh Gerda.

    SvarSlet

Tak for kigget. Send mig gerne en kommentar.. - Det er så hyggeligt!